Over Lilykids.nl

Omdat ik het leuk vind om met mode en kleding bezig te zijn heb ik deze blog gemaakt. Natuurlijk houden kinderen ook van kleding. Sinds de opkomst van merken zoals Nike, Bjorn Borg, Gucci etc. blijven kinderen niet meer achter. Waar het vroeger nog schattig was om kinderen in Donald Duck kleding rond te laten lopen is dat nu bijna ondenkbaar. Daarom is het fijn om te weten dat er sites zoals de mijne zijn waar veel informatie over mode wordt gedeeld. Denk hierbij aan de geschiedenis van mode, informatie over verschillende kledingmerken en fashion tips. Dit hoeft voor kinderen niet anders te zijn dan voor volwassenen. Ik vind het leuk om dagelijks met mijn kleding bezig te zijn en loop er dan ook altijd hip bij. Ik hoop dat jullie veel plezier beleven aan het lezen van mijn modeblog.